Danmarks bedste webshop for vingaver - Hjem levering - Hurtigste forsendelse

Vingave

Vingave

At give en vingave er en fin måde at vise sin omtanke på. Send en vingave til en person, du vil fejre, sige tak til eller en person du kan lide. Det er hurtigt og nemt at vælge hvilken vin du vil sende som en vingave og datoen vinen vil blive leveret. Derefter kan du skrive en personlig hilsen, som følger med i æsken. Alle vores vingaver er fragtfrie og sendes med hjem til modtagerens dør.

Den bedste gave er en vingave.

Sådan gør du:

  • Vælg vinen fra sortimentet nedenfor.
  • Indtast adressen og hvornår vingaven skal leveres.
  • Din vingave leveres helt frem til modtagerens dør.

Hvor er vinene fra?

Vi er specialiseret hovedsagelig i Italien, Spanien og Frankrig fordi vi mener, at hvis du spredes for meget, mister du fokus på oprindelsesproduktet. Vi har tæt kontakt med omhyggeligt udvalgte vinhuse og vinmarker i disse regioner. For eksempel Casale DAVIDDI, Villa Rinaldi og Citra Vini.

Hvorfor Vinogram?

Hvem kan ikke lide en god flaske vin? En vin, du aldrig har smagt før eller delt med en person, du kan lide. Vi har omhyggeligt valgt en række vine, som vi synes er både præsentative og frem for alt af høj kvalitet, at de får lov til at være en af vores vingaver. Så send en god tanke allerede i dag og lav en, som du tror fortjener at være rigtig glad.

Hvordan ser en ordre ud?

Når du har bestilt din ordre på en gaveæske, sendes ordren til vores lager. Der er du pakket i en vingave sammen med en hilsen fra os på Vinpost. Du modtager derefter en forventet leveringsdato og kan også vælge at sende et personligt hilsen. Anslået leveringstid er 1 dag i hele Danmark uden Bornhom (2 dage), senest kl. 12.00 på den annoncerede dato.